INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Saturday, September 3, 2011

Rosmah Mansor isteri PM pertama Malaysia beri perutusan Raya secara solo live

Slot ucapan hari raya khusus untuk Datin Seri Rosmah Mansor adalah paling istimewa untuk seorang isteri Perdana Menteri kerana ia tidak pernah berlaku sebelum ini.

Dan bagi Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar, ia mungkin untuk menceriakan kembali tahap penerimaan terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak yang merudum teruk.

"Sebelum ini, tidak ada mana-mana isteri Perdana Menteri yang mendapat slotnya sendiri untuk memberikan ucapan sempena Hari Raya. Sebelum ini, hanya Perdana Menteri sahaja yang mendapat slot seperti itu.

"Rosmah adalah orang pertama dalam sejarah yang mendapat slot khas untuk memberikan ucapan sempena Hari Raya selain Perdana Menteri," katanya.

Mahfuz tidak menolak kemungkinan Rosmah sendiri yang memaksa supaya diberikan slot khas untuknya sendiri bagi memberikan ucapan selamat Hari Raya.

Jika benar Rosmah yang memaksa supaya diberikan slot khas itu kepadanya, Mahfuz tidak menolak kemungkinan isteri Perdana Menteri itu menuntut slot sedemikian untuk memuaskan kehendaknya sendiri.Tetapi dengan sinis Mahfuz berkata, mungkin juga Rosmah menuntut slot khas itu untuk memulihkan tahap puas hati (approval rating) terhadap Najib yang merudum ke tahap paling teruk sejak September 2009.


@pantherian - Jika anda menonton TV baik di saluran Perdana ataupun saluran Astro, mood Raya anda akan tersentak apabila iklan PERUTUSAN RAYA oleh BINI PM, Rosmah Mansor yang secara SOLO berbaju PINK memberi ucapan hampir 10 min dengan wajah "Control Ayunya".

Jangan ditutup TV anda kerana PERUTUSAN RAYA ini amat penting untuk kesejahteraan NEGARA. Rosmah Mansur boleh memohon Malaysia Book of Records mencatat namanya sebagai Isteri Perdana Menteri Malaysia membuat Perutusan Raya secara solo.
No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews