INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Sunday, March 6, 2011

Ustazah Jaringan Melayu Malaysia samakan Nik Aziz= Ayah Pin ?


Jaring ? nak jaring ikan ka?

Imej Nik Aziz sama Ayah Pin?

KUALA LUMPUR 5 Mac - Imej Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat boleh disamakan dengan pengamal ajaran sesat, Ayah Pin kerana menjadikan agama sebagai alat untuk menguasai pemikiran pengikutnya.

Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Farahana Jamaludin berkata, kedua-dua pemimpin tersebut mempunyai persamaan kerana mengaburi mata pengikutnya demi memuaskan segala nafsu mereka.

"Mereka boleh melakukan apa sahaja tanpa boleh ditegur oleh pengikutnya kerana 'kesucian' mereka itu," katanya kepada Mingguan Malaysia di sini hari ini.

Beliau mengulas kenyataan Menteri Besar Kelantan itu semalam bahawa Pas akan terus menggunakan isu agama dalam kempen pilihan raya kerana perbuatan itu merupakan sebahagian kerja dakwah seperti yang dilakukan oleh Nabi Muhammad SAW.

Nik Abdul Aziz turut menyifatkan mana-mana mufti yang menolak untuk mengaitkan amalan mengundi sewaktu pilihan raya dengan hukum syurga dan neraka sebagai mufti yang layak mengeluarkan fatwa di negara komunis sahaja.

Jelas Farahana, kenyataan Nik Abdul Aziz itu menunjukkan sikap angkuh serta mengangkat dirinya ke suatu martabat yang begitu tinggi.

Tambahnya, perbuatan biadab tersebut juga merupakan contoh kepada kepimpinan ala Ayah Pin yang menganggap dirinya nabi pada zaman ini.

"Justeru, saya mencabar Nik Abdul Aziz supaya menjelaskan mengenai agendanya untuk memperkenalkan Islam kepada ahli DAP dan seterusnya merancang mengislamkan mereka dalam masa terdekat," ujarnya.

Sila hubungi saya jika TAK PUAS hati :

Farahana Jamaluddin
farahhana@jmm.com.my


Weii... Ni PERTUBUHAN APA KEJADAH INI?

tak cukup ka PUKIDA dan PERKASAM...

JARINGAN...JARING ? apa ini....? boleh jaring Melayu ?

Cik/Pn Farahana di atas itu HENTAM sedap MULUT kepada Tok Guru...

Gincu penuh kat bibir dalam photo Utusan sebab itu sedap HENTAM TOK GURU =AYAH PIN

Ilmu agama belum cukup di DADA, sudah pandai samakan dengan AYAH PIN...

Lepas hentam ini MUNGKIN chance masuk Puteri UMNO cerah...

Hahaha....JOM kita JARING IKANG, bukan JARING MELAYU...

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews