INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Saturday, September 15, 2012

Polis tak jamin keselamatan Anwar Ibrahim, adakah Menteri KDN sokong anarki?Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata, kerajaan tidak perlu menjamin keselamatan untuk program jelajah pembangkang yang terus dicemari perbuatan khianat.

"Tak payah jaminan, yang akan tentukan (penerimaan terhadap PKR) orang Johor itu sendiri," katanya kepada Malaysiakini ketika ditanya sama ada kerajaan boleh menjaminan insiden kekasaran terhadap pembangkang tidak berulang.

"Saya tengok PKR pun tahu dan boleh menilai sendiri apa yang berlaku di sana. Ini politik. Politik adalah berkaitan dengan risiko, risiko yang dicongak.

"Kalau risiko yang dicongak juga tidak jalan, maknanya tiada tempatlah dia. Orang Johor yang akan menentukan." kata anggota Parlimen Sembrong itu.

Bas kempen Jelajah Merdeka Rakyat PKR disimbah cat merah - buat kali ketiga - sewaktu Anwar Ibrahim mengadakan siri jelajah ke Johor tengah hari ini.

@Pantherian - Kenyataan media oleh Menteri KDN jelas menunjukkan ia sebagai lampu hijau kepada samseng UMNO di Johor untuk melakukan jenayah tanpa takut kepada undang-undang negara.

Adakah Anwar Ibrahim itu bukan rakyat Malaysia yang layak untuk dilindungi oleh Polis dan undang-undang negara ? Mengapa Menteri KDN begitu biadap sekali seolah-olah negara ini tiada Polis dan undang-undang?

Adakah Menteri KDN menyokong fahaman anarki? 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews