INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Saturday, September 1, 2012

Najib arah BN buat "sekatan politik", bas PKR diserang adalah permulaan ?

 
Anggota BN perlu bersatu hati membentuk "sekatan politik" untuk memastikan hasrat dan langkah pembangkang merampas Putrajaya pada pilihan raya umum akan datang dapat dihalang.

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak berkata sebab itu Umno dan parti komponen BN yang lain perlu muncul sebagai parti yang bukan sahaja boleh menang tetapi menang besar dengan cukup bergaya.

"Kalau mereka (pembangkang) ada slogan 'The Road To Putarajaya' (Laluan Ke Putrajaya), kita nak sekat mereka jangan sampai ke Putrajaya, kita tak nak buat 'roadblock' (sekatan jalan) polis tapi kita buat 'roadblock' daripada segi politik kerana mereka tidak layak duduk di Putrajaya.

"Sebab kitalah (BN) yang membangunkan Putrajaya, mereka tidak layak sebab telah lakukan  pembohongan demi pembohongan...janji tidak pernah dikotakan dan banyak cerita-cerita mereka yang masih tidak selesai," katanya.


@Pantherian - Adakah serangan oleh samseng di Kota Baru ke atas bas PKR suatu permulaan sekatan politik yang diarah oleh DS Najib ? Kemungkinan ini sebagai permulaan ada hampir tepat apabila kes ini berlaku semalam dan harini PM mengeluarkan satu kenyataan yang tegas akan mempertahankan Putrajaya walau dengan apa cara sekalipun. PM mahu BN melakukan sekatan politik kepada Pakatan Rakyat yang kini semakin kuat berkempen.

“Kita  akan merempuh dalam pilihan raya akan datang dan pastikan Putrajaya kekal menjadi milik BN,” - DS Najib Razak.

Ini kenyataan pemimpin rejim yang takut kehilangan kuasa apabila sudah lama berkuasa.

Ayuh rakyat Malaysia ! Tolak UMNO BN di PRU akan datang.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews