INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Sunday, March 16, 2014

#FMFA2014 :Penganjur Konsert Liar Festival Future Music yang dicemari dadah & arak adalah anak Melayu VIP ?Tragedi kematian anak remaja yang kebanyakannya pelajar disebabkan overdose penggunaan dadah jenis estacy. Pengarah Urusan Livescape , Iqbal Ameer yang juga anak Datuk Ameer Ali B Mydin (Pengarah Urusan Mydin) bersama sahabatnya selepas mesyuarat berkenaan konsert tersebut dengan Menteri KBS, Khairy Jamaluddin berkemungkinan untuk kebenaran penggunaan perkarangan Stadium Nasional. 

Kementerian Belia & Sukan mempunyai kuasa terhadap penggunaan kemudahan sukan dan perkarangan Stadium Bkt Jalil kerana Perbadanan Stadium Malaysia merupakan agensi di bawah KBS.

Menteri KBS, Khairy Jamaluddin perlu jawab berkenaan dakwaan ini. Siapa yang meluluskan Konsert Liar Arak dan Dadah ini?  Ini cara belia masa depan Malaysia yang mahu dicorakkan oleh Khairy?


Ini dia Hari Pertama Konsert Liar yang kononnya dinamakan Festival Future Music ?

Hari Kedua : Tuhan turunkan bala pada pengunjung dan Penganjur Konsert yang juga seorang beragama Islam.

  
Negara ini sedang dihukum oleh TUHAN MAHA PENCIPTA, selepas melihat musim kemarau panjang, kehilangan #MH370, Jerebu dan kematian tragis di konsert Liar Bukit Jalil. 

Adakah negara ini melakukan sesuatu yang tidak betul dan zalim pada rakyatnya?

 

1 comment:

Katu Lutong Pongan said...

Mereka ni lah perosak anak bangsa tetapi pemimpin akan lepas tangan .....
kebanyakannya dipelopori oleh anak2 bangsawan umno..... macam buat, filem lucah di holliwood tu.
Demikianlah adanya.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews