INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Tuesday, December 6, 2011

Amin Iskandar buat laporan polis dan dedahkan siapa Papa Gomo

Dipetik dari Blog Anak Sungai Derhaka.

Difitnah Papagomo, Amin Iskandar akan buat laporan Polis

Photobucket

Satu laporan polis akan dibuat pada, 6hb Disember 2011, pada pukul 2 petang di Balai Polis Jalan Travers ke atas laman sesawang www.papagomo.com yang dimiliki oleh Wan Muhammad Azri bin Wan Deris, pemegang kad pengenalan bernombor 830121-03-5019.


Wan Muhammad Azri bin Wan Deris
dalam laman web beliau www.papagomo.com telah melakukan fitnah terhadap diri saya pada artikel beliau berjudul "AMIN ISKANDAR PENULIS THE MALAYSIAN INSIDER AKUI DICABUL ANWAR IBRAHIM" pada capaian :
http://www.papagomo.com/2011/11/amin-iskandar-penulis-malaysian-insider.htmlTulisan ini dilakukan pada tarikh tertera di laman web tersebut : 26hb November 2011.

Fitnah tulisan Wan Muhamamad Azri atau Papagomo ini dipercayai dilakukan atas niat beliau mempertahankan Datuk Razali Ibrahim daripada penulisan dan kritikan saya terhadap Datuk Razali Ibrahim, Timbalan Menteri Belia dan Sukan pada tulisan saya bertarikh 25hb November 2011 di capaian:http://www.themalaysianinsider.com/opinion/article/razali-ibrahim-janganlah-bersikap-seperti-anak-kecil/

Tindakan membela Datuk Razali Ibrahim dengan cara membuat fitnah terhadap diri saya adalah satu tindakan yang tidak wajar dan seharusnya dilakukan dengan berhujah secara matang.

Sebagai seorang penulis dan blogger yang menyokong kebebasan bersuara dan menyatakan pandangan, laporan polis ini dilakukan bukan bertujuan untuk menyekat kebebasan penulis blog untuk menulis, akan tetapi untuk mengekang budaya fitnah daripada terus menjadi amalan sesetengah pihak.

Semua media, penulis blog dan rakyat Malaysia dijemput hadir.

Sekian dimaklumkan,

Amin Iskandar
Blog: www.aminiskandar.net
Telefon: 019-2302327

 @Pantherian - Syabas kepada sdr Amin Iskandar yang berani membuat laporan di atas fitnah liar Papa Gomo @ nama sebenar Wan Muhammad Azri bin Wan Deris kepada beliau.

Nama mamat ni macam orang Terengganu dan usianya masih muda (28 tahun ) tetapi rupa macam VETERAN UMNO  40an. Orang UMNO terutama kaki fitnah UMNO kebanyakannya orang TUA yang intipatinya hanya dipenuhi ayat2 lucah.

Papa Gomo ini muda tapi OTAK LUCAH dek kerana  makan baynak duit rasuah yang  diberi oleh Ketua Bahagian dan pemimpin UMNO.

Kita tunggu sejauh mana ketegasan PDRM untuk mengambil tindakan ke atas PapaGomo kerana LAHANAT ini mendapat perlindungan khas pihak tertentu.
No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews