INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Saturday, April 24, 2010

Najib bersumpah lagi dan bacul berdebat !


PM Najib - Aku bersumpah seperti apa Saiful bersumpah bwh "saya tidak sama sekali kena Altantuya"

Tun Madey - Ameen..hang ni kaki sumpah la Najib macam Ezam Sesumpah


Najib sumpah di setiap PRK !...kini di Hulu Selangor (tak kenal Altantuya)

HULU SELANGOR, 24 April — Selepas tiga hari mengingatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa sudah mengetahui “kesemua” rahsia Ketua Umum Pakatan Rakyat itu, Datuk Seri Najib Razak bersumpah sekali lagi - beliau tidak sama sekali kenal wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu yang dibunuh empat tahun lalu.

Perdana Menteri dengan membacakan ayat-ayat suci bersumpah ketika berucap dalam kempen pilihan raya kerusi Parlimen Hulu Selangor di Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung kira-kira 10.30 malam tadi.

Hari ini hari terakhir kempen pilihan raya kecil ini.

Najib ucapkan sumpah beliau selepas menyentuh kes liwat kedua Anwar membabitkan bekas pembantu peribadinya Mohd. Saiful Bukhhari Azlan.

“Saya sudah bersumpah sebelum ini, di masjid, saya bersumpah sekali lagi hari ini,” kata Najib yang juga Presiden Umno.

berita penuh -klik disini


Najib bacul berdebat !

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak menolak cabaran untuk berdebat dengan Ketua Pembangkang dengan alasan beliau lebih suka berjumpa rakyat.
Najib berkata, beliau tidak mengambil kisah mengenai cabaran tersebut kerana apa yang perlu diutamakan ketika ini adalah memberi masa depan yang terjamin untuk rakyat. "Mana ada dalam perancangan nak berdebat dengan Anwar Ibrahim di Kuala Kubu Baru. Tak ada. Saya lebih suka kalau dapat jumpa dengan anda kerana lebih banyak faedah yang diperolehi daripada berjumpa dengannya.


Bik Mama (De facto PM) bercakap (On be Half ) PM Najib..

“Datuk Najib has told me himself that there is no programme at all for a debate. Look at how they create a lie, claiming something that is not correct just to confuse the electorate here. Later, when we don’t come (for the debate), they say it’s because Datuk Najib is a coward.

My husband is not going to waste his time, he has other work to do, and he has no time for a debate with the opposition leader. We are thinking how to develop the country, how to raise the standard of living of the people, that is what Datuk Najib is thinking of,” she said.


** Bodoh juga PM Malaysia ni, apa punya alasan la diberi anak PM kedua ni..tidak masuk akal langsung. Bila hang berdebat, rakyat dapat menilai fakta dan hujah yang dibawa untuk kesejahteraan masyarakat dan negara. Hasil daripada debat ini akan dinilai oleh rakyat untuk membuat pilihan undi besok hari untuk masa depan mereka dan negara.

Jadi, apa masalahnya? hang berdebat, audiensnya rakyat la , tu pun berjumpa rakyat !..Nak cakap pakai akal la..! atau....PM Najib penakut isu APCO ,nuklear Iran dan Altantuya terdedah sewaktu debat tersebut ?No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews