INGIN TAHU CARA MENAMBAH PENDAPATAN ANDA? KLIK LINK DI SINI UNTUK JOIN DUNIA PENGIKLANAN MELALUI WEBSITE DAN LAMAN SOSIAL

Sunday, July 11, 2010

Parti Minum Arak anak Menteri UMNO


Gambar hiasan




sumber website media hiburan

PARTI LIAR ANAK NAJIB DAN PEMIMPIN UMNO 

Semalam kecoh di Hilton apabila Zeta Bar,Hotel Hitlon Kuala Lumpur, Malaysia Darul UMNO telah ditempah untuk sebuah private party. Parti yang dikatakan bermula jam 10.30 malam itu dikatakan adalah parti hari jadi anak seorang pemimpin tertinggi Umno.

Parti ini juga mendapat liputan meluas apabila ramai orang yang menunggu di lobby Hilton untuk melihat siapa yang hadir ke majlis itu.

Ramai yang cuba untuk memasuki parti itu tetapi tidak dibenarkan kerana nama tiada dalam senarai jemputan.Orang yang pertama sampai ke Hilton adalah Dafi tiba dengan kereta harrier putih,tidak lama selepas itu Jamil Jidin tiba dengan kereta BMW putih.Yang menggemparkan bila Ashman Najib (ANAK PM MALAYSIA) tiba dengan Bentley hitam bersama pasangannya,diikuti Alissa Hishammudin yang tiba slepas itu dengan Alphard hitam bersama pasangannya iaitu anak kepada Datuk K.Jam 11 malam pula suasana menjadi panas apabila Aizat Fikri tiba dengan VW merah apa yang menambah hangatnya lagi ialah pasangan beliau yang dikatakan dan kelihatan seperti seorang pelakon dipercayai Tiz Zaqyah.Jemputan yang akhir tiba adalah dipercayai anak kepada Nazri Aziz tiba dengan porsche putih.

Parti itu dikatakan tamat jam 2 pagi dan dipercayai lebih 100 orang hadir ke parti itu.Apa yang menyedihkan apabila parti itu dikatakan bertukar menjadi parti liar apabila semua tetamu keluar dari hotel dan berjalan dengan mabuk di sekitar hotel dan muntah-muntah. Ini memang melambangkan perangai yang tidak senonoh!


5 comments:

Anonymous said...

pati2 spt inilah yg akan menjadi kebanggaan org2 melayu umno...syg duit melimpah ruah tp diperhabiskan dgn cara yg Allah murka...inikah cth terbaik yg mahu anak2 kita menjadi ikutan?...lu fikirlah sendiri...rosak anak bangsa melayu rosak malaysia...

Anonymous said...

setiap kali yang dibangkitkan ialah isu orang Melayu yang sentiasa dikaitkan dengan Malaysia. Sekirannya orang Melayu rosak, satu Malaysia rosak! Hello, ada bangsa lain juga tinggal di sini, yang mahukan "equality"..

Anonymous said...

ape la korang ni highlight anak2 org UMNO jer, xkan anak2 pemimpin pembangkang x gi clubbing, teguk arak, usung perempuan?? ha..ha..xkan smua hari2 gi masjid @ surau solat berjemaah. 2x5 jer semua manusia. Manusia semua sama, yang bezakan adalah keimanan.

Anonymous said...

Wa respect sama lu bro! Semua sama je! Cuba fokuskan kepada anak anak pembangkang , mesti ada punya la , bukan semua manusia sempurna , tetapi kita boleh memberi nasihat , kalau cerita je tak guna jugak

Anonymous said...

Salam, bukan masalah anak UMNO/BN/PAS/DAP/PKR, yang buat perkara melanggar perintah Allah jika tidak ditegur akan turun bala dan malapetaka, semua rakyat tidak kira ugama. bangsa, parti mana dia sokong akan kena bang....Ingat pengadilan Allah amat rapi dan teliti!!!!

Share Info !

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Total Pageviews